Vårt ord håller hela vägen

Vårt ord håller hela vägen

Vårt ord håller hela vägen
— det kan du lita på.

Faktum är att våra kunder tycker att vi är bäst i branschen på att infria löften. Men vad innebär det att AkkaFRAKT håller hela vägen? Jo, tio stora fördelar för dig som kund.

• Engagerade medarbetare 
AkkaFRAKT är en ekonomisk förening som består av 200 egna företagare. En klar majoritet av våra delägare har en lastbil – och den vårdar de ömt. Lägg till det att varje delägare vet att nöjda kunder är en förutsättning för att hjulen ska snurra i den egna verksamheten. Vinnaren är ditt företag, som får en samarbetspartner med förmåga att ta ansvar, lösa problem och göra det där lilla extra. 

• Stora resurser 
”Vi behöver tjugo tippbilar imorgon. Kan ni ordna det?” Vi får ofta frågor som denna. Svaret? Ja, självklart. Det är möjligt eftersom AkkaFRAKT har fler än 500 egna fordon. På så sätt är du säker på att alltid få hjälp – oavsett om det rör sig om en blixtinsats eller en större entreprenad. 

• Bred vagnpark
AkkaFRAKT har allt från tippbilar, kranbilar och distributionsbilar till dragbilar, jumbotrailers och komprimatorbilar – för att ta några exempel. Därmed har ditt företag alltid rätt fordon till rätt uppdrag.

• Allt på ett ställe
Fler än 600 fordon. Omkring 3 000 containrar. Terminal med kyl- och frysmöjligheter. Grus- och bergtäkter. Helhetslösningar inom återvinning. Som kund till AkkaFRAKT har du allt på ett ställe. Det sparar tid, energi och pengar.

• Finns där du finns 
Skåne är AkkaFRAKTs viktigaste marknad. Huvudkontoret finns i Malmö och vi har platskontor i Lund och Åhus. Dessutom är våra fordon utspridda från Smygehuk till Bromölla. Därmed är vi snabbt på plats när du behöver oss.

• Nätverk i Sverige och Europa
Transport till Tyskland? Eller gods från Ystad till Haparanda. Inga problem, eftersom AkkaFRAKT är delägare i det rikstäckande nätverket OnRoad. För uppdrag som behöver specialanpassning är vi medlemmar i ATLAS Logistik, som förenar det stora företagets kapacitet med det lilla företagets engagemang.

• Egen återvinningsanläggning ... 
Hos oss har ditt företag tillgång till effektiv, lönsam och miljöanpassad materialåtervinning. Vår nya anläggning i Dalby hanterar byggavfall, metallskrot, trädgårdsavfall, restprodukter av plast och papper med mera. 

• ... och eget utbildningscentrum
I Akkademin drillas våra egna och andra företags medarbetare i allt från miljösmart körning till hur man transporterar betongelement. Och satsningen har gett resultat. Ett exempel på det är att 85 procent av AkkaFRAKTs chaufförer har sänkt hastigheten. (Branschsnittet ligger på 60 procent.)