Rohm and Haas Nordiska AB/ The Dow Chemical Company

”AkkaFRAKTs ord håller verkligen hela vägen”

Sent på eftermiddagen, dagen före nationaldagen, slutar många runt lunch inför helgen. Själv jobbade jag sent den dagen. När jag skulle stänga av datorn fick jag in en akut beställning på transport av bindemedel från DOW Chemicals fabrik i Landskrona till kund i Malmö.

Jag ringde runt till flera transportföretag men alla var på väg att gå, eller hade gått för helgen. Till sist fick jag tag på Susanne, transportledare på AkkaFRAKT Logistik. Hon skulle precis gå för helgen. Hon stannade kvar och löste mina transportbehov efter lite pusslande och ringande, så mitt gods kom iväg i tid. Fabriken fick leveransen i tid och driftstopp kunde undvikas.

Det hela sköttes mycket professionellt, allt från transportledaren till chauffören som förstod hur viktigt det var med snabb leverans till kunden. Dessutom återkopplade chauffören till mig efter avslutad leverans. Allt detta till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Tidigare fanns inte AkkaFRAKT med på vår lista över anlitade transportföretag. Det gör AkkaFRAKT nu, för företagets ord håller verkligen hela vägen. 

Karin Hallberg
Logistic Activity Scheduler, Supply Chain
Rohm and Haas Nordiska AB/ The Dow Chemical Company