Nyheter

Covid-19 åtgärder vid leveranser


Publicerad 201112 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Vi är tyvärr tvungna att återgå till insatser från i våras som ett led i att minska smittspridningen av Corona-viruset. AkkaFRAKT återinför därför ett antal åtgärder vid leveranser (gäller från och med 3 nov och tills annat kommuniceras):

- Alla kvittenser direkt i handdatorn tas bort tills vidare. Mottagare skriver på egen lapp som fotograferas av chaufför som kvittens.

- Alternativt skriver mottagare på fraktsedel med egen penna.

Tack till alla som kom och besökte oss!


Publicerad 200928 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Glada åkare, LunnaMelle och 100% fossilfritt och förnyelsebart bränsle. En oslagbar kombination! Den 25e september har vi haft invigning av den nya HVO- stationen på vår tomt i Dalby. Ett stort tack till alla som kom och besökte oss!

Invigning av vår nya HVO-station i Dalby!


Publicerad 200918 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Vi är stolta över vår nya HVO-station i Dalby! Har du besökt den än? Om inte, så kom till invigningen på Blockvägen 12 i Dalby den 25e september mellan kl 10 och 13.

Där träffar du representanter från AkkaFRAKT och Energifabriken. Det bjuds på korv och fika. Du har även möjlighet att skaffa tankkort direkt på plats.

Varmt välkommen! 

AkkaFRAKT och Energifabriken erbjuder tankning av HVO100 i Dalby


Publicerad 200915 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Världen har Parisavtalet. Sverige har 2030-målet med 70% mindre CO2 från trafiken. AkkaFRAKT är en del av denna omställning. Vi tar nu ett steg framåt.

AkkaFRAKT har tillsammans med Energifabriken funnit en möjlighet att minska sitt och branschens miljöavtryck genom att tanka HVO100, Neste MY Förnybar Diesel, på vår egen station i Dalby.

Boka container


Publicerad 200904 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Ibland känns det som att våra containers står överallt. Oroa er inte. Vi har så att det räcker till allasmiley  Här kommer ett par nybakade. Tydligt uppmärkta med våra kontaktuppgifter och vårt nya nationella nummer 0770-780 700.

Slå oss en signal eller boka här redan idag.

Vårt ord håller hela vägen


Publicerad 200904 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


I senaste numret av Svensk åkeritidning beskriver AkkaFRAKTs VD, Carl-Henrik Söderström, hur AkkaFRAKTs starka företagskultur och entreprenörsanda innebär mycket goda förutsättningar för företaget att ta sig an framtidens marknads- och teknikmöjligheter.

AkkaFRAKTs åtgärder vid leveranser med anledning av Coronaviruset (Covid-19)


Publicerad 200319 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Som ett led i att minska smittspridningen av Corona-viruset vidtar AkkaFRAKT ett antal ytterligare åtgärder vid leveranser (gäller från och med 19 mars och tills annat kommuniceras):

   - Alla kvittenser direkt i handdatorn tas bort tills vidare.  Mottagare skriver på egen lapp som fotograferas av chaufför som kvittens.

   - Mottagare skriver på fraktsedel med egen penna.

   - Möjlighet till fullmakt, mail med uppgifter (Företag, namn, kontaktuppgifter, märk mailet med ”Fullmakt”) Gäller 30 dagar från att mailet skickats. Fullmakten innebär att AkkaFRAKT får leverera sändningar till nedanstående mottagare trots att det är obemannat och ingen kvittens av sändningen kan fås på plats.

Det är viktigt att påpeka att Corona inte smittar via paket och försändelser utan via sjuka personer.

Med anledning av Coronaviruset


Publicerad 200316 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


AkkaFRAKT har ett samhällsansvar för att minska risken att smittan sprids. AkkaFRAKT har därför valt att vidta försiktighetsåtgärder.  

Kortfattat innebär detta att AkkaFRAKT beslutat att alla inom AkkaFRAKT koncernen har hemkarantän i fjorton dagar för samtliga som besökt områden som Folkhälsomyndigheten angett som riskområden. Som en försiktighetsåtgärd uppmuntrar vi alla på kontoret som har möjlighet att jobba hemifrån att göra det.

Monika Broel-Plater har tillträtt som ny Marknads- och kommunikationschef/CMO för AkkaFRAKT


Publicerad 190916 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Monika Broel-Plater har tillträtt som ny Marknads- och kommunikationschef/CMO för AkkaFRAKT och kommer att ingå i AkkaFRAKT ledningsgrupp. Monika kommer närmast från rollen som Marknadschef på Jaguar Land Rover. Som AkkaFRAKTs Marknads- och kommunikationschef/CMO kommer Monika primärt att ansvara för att stärka och förtydliga bolagets erbjudande och position på marknaden.

Besök oss på Skåne Truck Show 13-14 september


Publicerad 190914 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Besök oss på Skåne Truck Show den 13/14e september!

Förutom att man kan gå runt och beundra vår fantastiska fordonsflotta har vi även planerat många roliga aktiviteter både i och utanför vår monter. Det är bl.a. 3-kamp samt en tipsrunda som står på agendan. Varje deltagare belönas med ett pris.

AkkaFRAKTs tipstolva

Var med på AkkaFRAKTs 3-kamp!

Pages