Nyheter

Vi är specialister på att lyfta glas


Publicerad 190625 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Nattarbete på E6 vid avfarten mot Flädie.
Det är PC-skivor som ska monteras på en bro och det behövs en kranbil med glaslyft samt en kunnig chaufför. När det gäller hantering av skört glas handlar det om millimeterprecision och minsta oförsiktighet kan leda till att glaset blir förstört. Daniel Nilsson är en av våra skickliga åkare som är väl medveten om att hög kvalitet är avgörande för att lyckas med de allra svåraste uppdragen.

Utökning i containerfamiljen!


Publicerad 190423 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Passa på och boka din container inför vårens trädgårdsskötsel.
Kontakta oss på order.miljo@akkafrakt.se eller 046-280 79 40.

Glad påsk!


Publicerad 190416 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Avvikande öppetider under påsken:

Långfredag och annandag påsk har vi stängt.

Receptionen stänger kl 13:00 på skärtorsdagen.

Oversize transport web page now in English!


Publicerad 190416 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Now you can find information in English about our oversize transport service on our web page!

Carl-Henrik Söderström är AkkaFRAKT:s nya VD


Publicerad 190304 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Styrelsen för AkkaFRAKT har utsett Carl-Henrik Söderström till ny VD för verksamheten. Han tillträder tjänsten den 4 mars 2019.              

”Carl-Henrik kommer med sina goda ledaregenskaper, höga kompetens samt genuina nyfikenhet och drivkraft att passa mycket bra för uppdraget att leda AkkaFRAKTs positiva utveckling framåt. Det är med glädje och stor förväntan övriga styrelsen och jag idag hälsar honom varmt välkommen till AkkaFRAKT!” säger styrelseordförande Stefan Andersson.

Carl-Henrik är 40 år och har arbetat 12 år inom DHL där han har haft ett antal olika chefsroller, bland annat som verksamhetschef för 3 logistikanläggningar i Skåne. Carl-Henrik är civilingenjör i Industriell ekonomi och därtill certifierad Kvalitets- och miljöchef.

”Det är med stor glädje, stolthet och ödmjukhet jag tar mig an rollen som VD för AkkaFRAKT. Med AkkaFRAKTs starka företagskultur och entreprenörsanda har vi mycket goda förutsättningar för att ta oss an framtidens marknads- och teknikmöjligheter.” säger Carl-Henrik Söderström.

Vi går över till ett nytt affärssystem


Publicerad 190227 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Vi på AkkaFRAKT strävar ständigt efter att förbättra våra processer och arbetsrutiner för att på ett bättre sätt möta våra kunders krav och behov. Som ett led i detta går vi fr.o.m. 1 mars över till ett nytt affärssystem, vilket innebär en förbättrad effektivitet och smidigare hantering för både oss och dig som kund.

Snart dags att presentera resultatet av tävlingen!


Publicerad 190211 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Visste du om att vi inte bara kör grus???

På Logistik- & Distributionsmässan den 6-7 februari bjöd vi till en tävling som gick ut på att svara på 3 frågor om AkkaFRAKTs affärsområde för Distribution och få chansen att vinna fina priser samtidigt som man får lära känna oss bättre. Resultatet kommer att presenteras på LinkedIn senast den 22e februari. Håll utkik!

Ny plattform för KundWEBB


Publicerad 190122 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Fr.o.m. mars 2019 går vi över till ett nytt affärssystem för att på ett bättre  sätt möta våra kunders krav och behov. Ändringen innebär att vi även kommer att gå över till en ny plattform för Kundwebb.

Kom och träffa oss på Malmömässan!


Publicerad 190117 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Kom och träffa oss på Malmömässan

Den 6 -7 februari välkomnar vi er till Malmömässan och vår monter G16! Tävla om fina priser och lär känna oss samtidigt!

Intervju med vår Styrelseordförande


Publicerad 180925 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


​I intervjun berättar Stefan Andersson om sitt uppdrag i AkkaFRAKTs Styrelse samt svarar på frågor rörande utmaningar och möjligheter som vi står inför samt om AkkaFRAKTs fokus framöver.

Pages