Nyheter

AkkaFRAKTs åtgärder vid leveranser med anledning av Coronaviruset (Covid-19)


Publicerad 200319 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Som ett led i att minska smittspridningen av Corona-viruset vidtar AkkaFRAKT ett antal ytterligare åtgärder vid leveranser (gäller från och med 19 mars och tills annat kommuniceras):

   - Alla kvittenser direkt i handdatorn tas bort tills vidare.  Mottagare skriver på egen lapp som fotograferas av chaufför som kvittens.

   - Mottagare skriver på fraktsedel med egen penna.

   - Möjlighet till fullmakt, mail med uppgifter (Företag, namn, kontaktuppgifter, märk mailet med ”Fullmakt”) Gäller 30 dagar från att mailet skickats. Fullmakten innebär att AkkaFRAKT får leverera sändningar till nedanstående mottagare trots att det är obemannat och ingen kvittens av sändningen kan fås på plats.

Det är viktigt att påpeka att Corona inte smittar via paket och försändelser utan via sjuka personer.

Med anledning av Coronaviruset


Publicerad 200316 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


AkkaFRAKT har ett samhällsansvar för att minska risken att smittan sprids. AkkaFRAKT har därför valt att vidta försiktighetsåtgärder.  

Kortfattat innebär detta att AkkaFRAKT beslutat att alla inom AkkaFRAKT koncernen har hemkarantän i fjorton dagar för samtliga som besökt områden som Folkhälsomyndigheten angett som riskområden. Som en försiktighetsåtgärd uppmuntrar vi alla på kontoret som har möjlighet att jobba hemifrån att göra det.

Monika Broel-Plater har tillträtt som ny Marknads- och kommunikationschef/CMO för AkkaFRAKT


Publicerad 190916 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Monika Broel-Plater har tillträtt som ny Marknads- och kommunikationschef/CMO för AkkaFRAKT och kommer att ingå i AkkaFRAKT ledningsgrupp. Monika kommer närmast från rollen som Marknadschef på Jaguar Land Rover. Som AkkaFRAKTs Marknads- och kommunikationschef/CMO kommer Monika primärt att ansvara för att stärka och förtydliga bolagets erbjudande och position på marknaden.

Besök oss på Skåne Truck Show 13-14 september


Publicerad 190914 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Besök oss på Skåne Truck Show den 13/14e september!

Förutom att man kan gå runt och beundra vår fantastiska fordonsflotta har vi även planerat många roliga aktiviteter både i och utanför vår monter. Det är bl.a. 3-kamp samt en tipsrunda som står på agendan. Varje deltagare belönas med ett pris.

AkkaFRAKTs tipstolva

Var med på AkkaFRAKTs 3-kamp!

Johan Persson har tillträtt som ny Organisationsutvecklingschef/COO för AkkaFRAKT


Publicerad 190909 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Johan Persson har tillträtt som ny Organisationsutvecklingschef/COO för AkkaFRAKT och kommer att ingå i AkkaFRAKTs ledningsgrupp. Johan kommer närmast från rollen som platschef på DHL. Som AkkaFRAKTs Organisationsutvecklingschef/COO kommer Johan primärt att ansvara för att stärka och vidareutveckla bolagets digitaliseringsagenda och supportera organisationen med förbättringsarbetet för att positionera AkkaFRAKT som ett bolag i världsklass. Johan kommer i tillägg att ansvara för arbetet med att maximera värdet av AkkaFRAKTs betydande fastighetsbestånd.

Vi är specialister på att lyfta glas


Publicerad 190625 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Nattarbete på E6 vid avfarten mot Flädie.
Det är PC-skivor som ska monteras på en bro och det behövs en kranbil med glaslyft samt en kunnig chaufför. När det gäller hantering av skört glas handlar det om millimeterprecision och minsta oförsiktighet kan leda till att glaset blir förstört. Daniel Nilsson är en av våra skickliga åkare som är väl medveten om att hög kvalitet är avgörande för att lyckas med de allra svåraste uppdragen.

Utökning i containerfamiljen!


Publicerad 190423 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Passa på och boka din container inför vårens trädgårdsskötsel.
Kontakta oss på order.miljo@akkafrakt.se eller 046-280 79 40.

Glad påsk!


Publicerad 190416 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Avvikande öppetider under påsken:

Långfredag och annandag påsk har vi stängt.

Receptionen stänger kl 13:00 på skärtorsdagen.

Oversize transport web page now in English!


Publicerad 190416 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Now you can find information in English about our oversize transport service on our web page!

Carl-Henrik Söderström är AkkaFRAKT:s nya VD


Publicerad 190304 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Styrelsen för AkkaFRAKT har utsett Carl-Henrik Söderström till ny VD för verksamheten. Han tillträder tjänsten den 4 mars 2019.              

”Carl-Henrik kommer med sina goda ledaregenskaper, höga kompetens samt genuina nyfikenhet och drivkraft att passa mycket bra för uppdraget att leda AkkaFRAKTs positiva utveckling framåt. Det är med glädje och stor förväntan övriga styrelsen och jag idag hälsar honom varmt välkommen till AkkaFRAKT!” säger styrelseordförande Stefan Andersson.

Carl-Henrik är 40 år och har arbetat 12 år inom DHL där han har haft ett antal olika chefsroller, bland annat som verksamhetschef för 3 logistikanläggningar i Skåne. Carl-Henrik är civilingenjör i Industriell ekonomi och därtill certifierad Kvalitets- och miljöchef.

”Det är med stor glädje, stolthet och ödmjukhet jag tar mig an rollen som VD för AkkaFRAKT. Med AkkaFRAKTs starka företagskultur och entreprenörsanda har vi mycket goda förutsättningar för att ta oss an framtidens marknads- och teknikmöjligheter.” säger Carl-Henrik Söderström.

Pages