Nyheter

Vi är specialister på att lyfta glas


Publicerad 190625 Vill du veta mer? info@akkafrakt.se


Nattarbete på E6 vid avfarten mot Flädie.
Det är PC-skivor som ska monteras på en bro och det behövs en kranbil med glaslyft samt en kunnig chaufför. När det gäller hantering av skört glas handlar det om millimeterprecision och minsta oförsiktighet kan leda till att glaset blir förstört. Daniel Nilsson är en av våra skickliga åkare som är väl medveten om att hög kvalitet är avgörande för att lyckas med de allra svåraste uppdragen.

Som åkarson är han uppvuxen med AkkaFRAKT och dess värderingar är väl förankrade i honom. Daniel tillhör vår yngre åkarstyrka och är en stolt representant av vårt varumärke. Som en ung entreprenör med egen bil uppskattar han att vara en del av AkkaFRAKT. ”AkkaFRAKT är ett väletablerat varumärke som varit igång sedan 1936, med bred fordonsflotta och stora muskler att lösa kunders alla behov”, säger Daniel.

Det är variationen på uppdrag och att man ofta är problemlösare, samt stora intresset till motorer och bilar, som är hans drivkrafter. Yrkesstoltheten reflekteras av en välvårdad och alltid ren bil och en tatuering på Daniels arm med hans bilnummer inom Akka.

Uppdraget är nu avslutat, bra jobbat Daniel!