Anläggningsfordon

Gräv ett hål och fyll det med vatten

Egen pool i trädgården står högt på önskelistan för många husägare. Det finns en del saker som behöver fixas innan det kan bli verklighet.

Någon ska gräva ett hål, lyfta en formpressad glasfiberform på plats, eller lyfta lättbetongblock på plats för att mura pool. Allt detta kräver transporter. Alla dessa transporter och hålgrävning kan vi hjälpa dig med. Bor du lite avsides och har enskild grusväg till din egendom? Vi erbjuder underhåll av grusvägar och annat som behövs för en tipp topp väg. Kontakt oss och fråga, vi kan säker lösa dina transportbehov.

Egen pool i trädgården står högt på önskelistan för många husägare. Det finns en del saker som behöver fixas innan det kan bli verklighet. Någon ska gräva ett hål, lyfta en formpressad glasfiberform på plats, eller lyfta lättbetongblock på plats för att mura pool. Allt detta kräver transporter. Alla dessa transporter och hålgrävning kan vi hjälpa dig med. Bor du lite avsides och har enskild grusväg till din egendom? Vi erbjuder underhåll av grusvägar och annat som behövs för en tipp topp väg. Kontakt oss och fråga, vi kan säker lösa dina transportbehov.

 


Beställning/transportledning: 046-280 79 20

Fakturor/Kundwebb: 046-280 79 46, 0709-114 946